رفع خطای کرش در نرم افزارهای جی ای اس

رفع خطای کرش در نرم افزارهای جی ای اس

شاید برای شما نیز پیش آمده باشد که زمانی که از نرم افزارهای سنجش از دوری یا جی ای اس استفاده می‌کنید، خود به خود نرم افزار بسته می‌شود یا هنگ می‌کند. به این عامل کرش کردن نرم افزار گویند. ما در مقاله رفع خطای کرش در نرم افزارهای جی ای اس سعی داریم که با استفاده از یک سری تکینیک های تجربی نکات را به شما آموزش دهیم که بتوانید به صورت چشم گیری این خطارها را کاهش داد. نکته قابل توجه، تجربی بودن این روش ها است، یعنی ما بر اساس تجربه خود در سال های که کار کرده ایم این موارد را ارائه داده ایم، از شما عزیزان نیز خواهشمندیم که در صورتی که روشی بهترسراغ دارید آن را در داخل کامنت ها نوشته که عزیزان دیگر از آن استفاده کنند.

رفع خطای کرش در نرم افزارهای جی ای اس

عوامل زیادی در فرایند کرش کردن تاثیر گذار است مهم ترین نکته کرک بودن این نرم افزارها در داخل کشور ما است، با توجه به نبود قانون کپی رایت نرم افزارهای مختلفی از جمله ArcGIS، ENVI و … در داخل کشور ما تکثیر می‌شود. خیلی وقتها شاهد این هستیم که زمانی که با نرم افزارهای مختلف کار می‌کنیم ناگهان نرم افزار بسته شده یا هنگ میکند در این مقاله سعی کرده ایم روش های به شما عزیزان ارائه دهیم که بتوانید خطای کرش را به مقدار قابل توجه کاهش داد.

روش های حل خطای کرک در ArcGIS
روش های حل خطای کرک در ArcGIS

روش های کاهش کرش شدن نرم افزارهای GIS

عدم استفاده از نام های فارسی در مسیر ذخیره اطلاعات

خیلی وقت‌ها یکی از دلایلی که نرم افزا ها کرش می‌کنند، استفاده از عنوان های فارسی در اسم گذاری پوشه ها بوده که وقتی مسیر آن برای نرم افزار تعیین می‌شود، نرم افزار کرش کرده و امکان دارد زحمات چندین ساعته شده از بین رود. پیشنهاد می‌شود در هنگام استفاده از نرم افزارهای سنجش از دوری یا جی ای اس از اسم گذاری فارسی استفاده نشود و از عنوان های انگلیسی استفاده کنید. البته دقیقا لازم نیست انگلیسی باشد می‌توانید معادل آن کلمه فارسی را انگلیسی بنویسید، برای مثال، پایان نامه را می‌توانید به شکل Payannameh بنویسید.

عدم بکار گیری مسیر طولانی ذخیره فرآیندها

یکی دیگر از مواردی که بسیار زیاد می‌تواند تاثیر گذار باشد، مسیرهای طولانی برای ذخیره خروجی فرایند است، در این حالت نرم افزار کرش می‌کند. سعی کنید تا حد امکان مسیر کوتاه باشد. البته نکته مهم تر عدم ذخیره سازی اطلاعات بر روی دکستاپ است. بر اساس تجربه سعی کنید برای ذخیره سازی اطلاعات از درایو C استفاده نکنید (درایو C محلی که ویندوز شما نصب است این اسم ها شاید در سیستم شما متفاوت باشد).

آپدیت بودن درایور ها

یکی از عوامل مهم در کرش شدن نرم افزار های مختلف عدم آپدیت درایورهای مختلف در سیستم شما است، یکی از مهم ترین درایورها، درایور گرافیک است، حتما سعی کنید تا حد امکان درایور های سیستم خود را آپدیت نگه دارید این کار می‌تواند تا حد امکان خطاها را کاهش دهد.

استفاده از حداکثر توان گرافیک سیستم

در نرم افزارهای سنجش از دوری که نیاز گرافیک بالایی دارد توان سخت افزاری گرافیک می‌تواند تاثیر بالایی داشته باشد، در تنظیمات سیستم خود سعی کنید که به این نرم افزارها را در حداکثر توان گرافیکی خود قرار داد. توجه داشته باشید در حالت پیش فرض این نرم افزارها در حالت حداکثر توان گرافیکی نبوده و سیستم تصمیم می‌‍گیرد چه زمانی از حداکثر استفاده کند، توصیه می‌شود در حداکثر توان خود باشد.

کلیک کردن های بی مورد

یکی از مواردی که در مخصوصا در نرم افزارهای سنجش از دوری وجود دارد هنگ کردن موقت نرم افزار است، در این حالت کاربر کلیک های متعدد انجام داده که باعث کرش شدن نرم افزار میشود، سعی کنید حد الامکان در هنگام پردازش در نرم افزارهای مختلف کلیک نکنید و صبور باشید که فرآیند به پایان برسد.

استفاده از آخرین نسخه نرم افزارهای مختلف

با آپدیت نرم افزار بسیاری از باگ آن توسط خود شرکت ارائه دهنده برطرف میشود، توصیه میشود شما نرم افزار های مختلف را آپدیت نگه دارید. یکی از مواردی که افراد مختلف با آن مشکل دارند آپدیت کردن نرم افزارهای جی ای اس است. ما در مقاله حذف نرم افزار ArcGIS به صورت کامل در مورد آن صحبت کرده ایم.

جمع بندی
در مقاله رفع خطای کرش در نرم افزارهای جی ای اس سعی شده است که 6 روش تجربی برای شما علاقه مندان به وبسایت مدرسه سنجش از دور و جی ای اس ارائه شود. اگر به این 6 موردی که در زیر به آن اشاره شده رعایت شود بسیاری از خطا های کرش یا هنگ کردن نرم افزار کم میشود. لیست 6 مورد در زیر ارائه شده است:

  • عدم استفاده از عنوان های فارسی در مسیر ها و اسم فایل ها
  • عدم ذخیره سازی مسیر فرایند در محل نصب ویندوز
  • آپدیت کردن نرم افزار به آخرین ورژن
  • آپدیت کردن درایور ها مخصولا گرافیک
  • استفاده از حداکثر ضرفیت گرافیک سیستم
  • عدم استفاده از کلیک کردن های غیر ضروری

در بحث‌‌ پیرامون این مقاله شرکت کنید!

لگوی مدرسه سنجش از دور و جی ای اس
مدرسه سنجش از دور

ما در مدرسه سنجش از دور تلاش خواهیم کرد که مقالات به روز و کاربردی در مباحث مختلف برای علاقه مندان به این حوزه ها آماده و مهیا کنیم. ما امیدواریم که با تلاش خود، تاثیری هر چند کوچک در بهبود کیفیت سنجش از دور و جی ای اس کشور داشته باشیم.

پیشنهاد میکنیم این مقالات را هم بخوانید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید

keyboard_arrow_up